Iriza dă de pământ și cu unul dintre consilierii lui Boza: Este o slugă!

Parlamentarul Scarlat Iriza şi-a găsit un alt inamic la CEO, după ce l-a criticat pe Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, şi i-a cerut demisia. De data aceasta, Iriza a răbufnit, după ce Ion Ruşeţ a spus că Iriza are anumite interese şi doreşte să se pună la adăpost din punct de vedere pecuniar.

„Cred că tendinţa domnului Iriza a fost de influenţă asupra conducerii companiei. Eu cred că influenţele oamenilor politici la final de carieră sunt să se adăpostească în sens pecuniar. Sunt influenţe negative, cu încălcarea legii. Discutăm despre oameni politici care simt că sunt la ultimul mandat şi hai să-mi pun şi eu sacii în căruţă”, a declarat Ion Ruşeţ, la un post local de televiziune din Târgu Jiu.

Iriza spune că e la început de carieră şi îl face slugă pe Ruşeţ

„Poate individul acela este la final de carieră. Eu acum sunt la început de carieră. Eu acum fac bine oamenilor din Gorj şi în special celor de la Complexul Energetic Oltenia. Ruşeţ este o slugă a directorului general şi eu nu mă cobor la nivelul lui. Nu am înţeles ce a făcut cât a fost parlamentar. Nu a lăsat nimic în urma lui. Este efectiv o slugă. Acum a spus du-te şi dă în Iriza. Eu nu ştiu ce spune el. Eu nu am venit pentru interesul personal, ci pentru oameni şi pentru oammeni. Eu nu fac pentru managerul care stă numai o zi pe săptămână la CEO, ci pentru oamenii care lucreză zi de la CEO”, a spus Iriza, senator ALDE şi fost coleg de partid cu Ion Ruşeţ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com