IPJ caută tineri care vor să devină angajați ai MAI

Inspectoratul de Politie Judeţean Gorj, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară până la data de  16.06.2020, activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior şi postliceal ale M.Ap.N. şi Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2020.

Inspectoratul de Politie Judeţean Gorj recrutează candidaţi pentru:

 

  1. Învăţământul postliceal

 

concursul de admitere la şcolile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I. :

 

-ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI A FORŢELOR TERESTRE „BASARAB I” – PITEŞTI

-ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI PENTRU COMUNICAŢII, TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI APĂRARE CIBERNETICĂ – SIBIU

-ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI A FORTELOR NAVALE „AMIRAL ION MURGESCU” – CONSTANŢA

-ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI  ŞI SUBOFIŢERI AI FORTELOR AERIENE „TRAIAN VUIA” –  BOBOC

 

 

 

 

  1. Învăţământul superior

 

a) concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I:

 

– UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE “CAROL I”

– ACADEMIA FORŢELOR TERESTRE „NICOLAE BĂLCESCU” – SIBIU

– ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ “FERDINAND I” BUCUREŞTI

– INSTITUTUL MEDICO – MILITAR BUCUREŞTI

– ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN” – CONSTANŢA

 

b) concursul de admitere la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, pe locurile M.A.I.

 

Modificările, completările, revenirile cu privire la condiţiile de admitere la instituţiile de  învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile  M.A.I, . pentru care I.P.J. Gorj realizează activităţi de recrutare în sesiunea 2020 vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor doar prin postare pe site-ul unităţii ( http://gj.politiaromana.ro ).

 

De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să se informeze individual cu privire la planificarea la testarea psihologică pe site-ul unităţii.

 

Înscrierea candidaţilor se realizează în perioada 09 – 16.06.2020, doar în zilele lucrătoare, între orele 11:00-14:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, din Târgu Jiu, strada Traian, nr. 2, sens în care candidații vor depune cererile tip (descărcate de pe site-ul oficial al MAI, completate lizibil si semnate).

 

Planificarea candidaților M.A.I. la instituțiile de învățământ din structura Ministerului

Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ” Mihai Viteazul” și precizările privind desfășurarea probelor eliminatorii se consultă pe site-ul http://www/mai.gov.ro.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 08:00 – 16:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj – Serviciul Resurse Umane, la telefon 0253/207712 sau 0253/207713, precum și de pe pagina web a instituției https://gj.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-scoli/anunt-recrutare-si-selectie-a-candidatilor-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-superior-si-postliceal-ale-m-ap-n-si-academia-nationala-de-informatii-mihai-viteazul.

Activitățile de recrutare și selecție a candidaților se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID – 19 (distanțare socială, portul măștii, dezinfectarea pupitrelor, aparatelor ce compun traseul etc.).(comunicat IPJ Gorj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com