Iordache i-a scos din letargie pe social-democraţi

Liderul de facto al ALDE Gorj, Ion Iordache, a început să tragă din nou cu tunul în PSD, adică în colegii săi de alianţă politică. Tunul s-a îndreptat înspre parlamentari şi înspre managerul CEO, Sorinel Boza. PSD este făcut răspunzător de pierderile de la CEO.  „Parlamentarii de Gorj vinovaţi de dezastrul de la Complexul Energetic Oltenia. Vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a tras nenumărate semnale de alarmă că situaţia Complexului Energetic Oltenia este dezastruoasă ca urmare a managementului defectuos.

Sorinel Boza a transmis date false Ministerului Energiei, a păcălit sindicatele şi a atacat liderii ALDE Gorj care încercau să îndrepte lucurile. Ion Iordache a cerut public demisia lui Sorinel Boza şi controale în companie, încă de acum câteva luni.

Raportul Corpului de Control al Ministerului Energiei a constatat un prejidiciu de 50 de milioane de euro la CEO. În timp ce Sorinel Boza îşi bătea joc de gorjeni, liderii PSD Gorj îl anunţau ca posibil membru de partid. A venit vremea să explice şi să deconteze această complicitate”, potrivit ALDE Gorj.

 

Replica PSD

„Comunicatul domnului Iordache întrece orice limită a bunului simț. Este ultima persoană care poate pune întrebări legate de pierderile CEO. Nu te poți erija în salvator al Complexului Energetic Oltenia și al mineritului gorjean, în condițiile în care firma pe care o reprezinți are contracte cu CEO de milioane de euro.

Domnul Iordache adoptă un discurs populist și politicianist, un discurs de opoziție, în condițiile în care partidul domniei sale este la putere, în alianță cu PSD.

Ministerul Energiei este condus de ALDE, partidul din care și domnul Iordache face parte, fiind direct răspunzător de activitatea Complexului Energetic Oltenia.

Dacă rezultatele Corpului de Control ale ministrului energiei sunt atât de dezastroase, de ce nu l-a interpelat domnul Iordache pe ministrul Energiei, care este singurul în măsură să adopte o decizie în urma acestui control. A aflat cumva domnul Iordache că această Comisie de Control de la Ministerul Energiei s-a mutat la Parlament fiind subordonată senatorilor și deputaților?

Ca partener și partid aflat la putere, nu poți avea un discurs dublu, atunci când guvernezi trebuie să-ți asumi atât lucrurile bune, cât și pe cele rele, în nici un caz să te delimitezi de propriul angajament”, potrivit PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com