Ion Tudor s-a speriat că rămâne fără funcţie şi deschide Transalpina

Presiunile cabanierilor l-a băgat în sperieţi pe Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale. Acesta a decis să o lase mai moale cu lucrările pe Transalpina, executate la milimetru şi a hotărât că trebuie să facă pasul cel mare către marea redeschidere. Aceasta va avea loc săptămâna viitoare, spre bucuria turiştilor şi a cabanierilor şi a proprietarilor de pensiuni din Rânca.

Aceştia au acuzat că au înregistrat pierderi pe ultimele două luni de primăvară, din cauză că şoseaua a fost ţinută închisă. Ion Tudor chiar a fost ameninţat cu plângeri penale şi i-a fost cerută demisia. Frica păzeşte însă bostănăria şi Ion Tudor face acum demersuri pentru redeschiderea şoselei. Şi şefii lui Tudor de la Craiova i-au dat bice lui Tudor.

One thought on “Ion Tudor s-a speriat că rămâne fără funcţie şi deschide Transalpina

  • 10 mai 2018 la 10:54
    Permalink

    Oameni buni, nu intelegem de ce atata tam-tam in fiecare an despre acest drum cu inchisu -deschisu ?! Sau cum vede directorul Tudor doi fulgi de zapada, gata inchisa Transalpina ca si anul trecut in 2 octombrie in loc sa trimita utilajul cu nisip si….sare !In legatura cu pietrele ce o sa cada, probabil i-a cazut si lui una in cap si de aceea face exces de zel in fiecare primavara. Eu sunt un om care trec de 40-50 de ani pe acest drum si nu a murit nici macar o oaie daca nu a mancat-o lupul sau nu am facut-o tocan, dar Tudor vede numai accidente, numai bolovani in cap, numai avalanse de zapada, sau o vrea si functia de sef al SALVAMONT Gorj ! Daca era iarba mai mare eu va dadeam in judecata, dar ce lume a fost de 1 Mai si tudor sa trimita politia sa ia permisele lasa un gust amar. Nu ar fi rau sa cautati un profesionist in drumuri si nu dupa cumetrii sau politica .

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com