Investiţia de care depinde viitorul Carierei Lupoaia

Administraţia Complexului Energetic Oltenia pregăteşte în primăvară o investiţie care ar asigura viitorul uneia din carierele de tradiţie ale companiei. Este vorba de Cariera minieră Lupoaia, din Bazinul Motru. De ani de zile se vehiculează că pentru minerii de la Lupoaia zilele de muncă sunt numărate şi chiar în ultima strategie energetică s-ar fi propus închiderea subunităţii miniere respective. Nu a fost însă să fie aşa şi acum faptul că se propune o investiţie majoră echivalează cu mesajul clar că unitatea minieră din Motru nu se va închide.

Se bazează pe Lupoaia şi în anii următori

O primă investiţie care ar putea debuta în această primăvară este cea de modernizare a excavatorului 04 din cadrul carierei Lupoaia. „Reparatie capitala parte mecanica si protectie anticoroziva a excavatorului SRs 1300×26/3,5 – 04 apartinând Cariera Lupoaia din cadrul E.M.C. Motru. Valoare estimata      2,743,054RON. Data licitatiei 05.03.2018. Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor

Repararea/înlocuirea si montarea subansamblurilor uzate din componenta excavatorului SRs 1300×26/3,5 – 04 apartinând Carierei Lupoaia pentru aducerea acestuia în parametrii normali de functionare, protectia anticoroziva a subansamblelor, conform cerintelor caietului de sarcini si anexelor la acesta”, potrivit Complexului Energetic Oltenia. După cum se cunoaşte, la nivelul Carierei de la Lupoaia au avut loc alegeri sindicale, liderul Bădiţa obţinând un nou mandat de preşedinte al Sindicatului Liber Lupoaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com