International Week in UCB cu participanți din Grecia, Germania, Ucraina, Turcia și Republica Moldova

În perioada 6-8 decembrie 2021, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat cea de-a patra ediție a evenimentului International Week in UCB. Evenimentul este inclus ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Un pas înainte pentru internaționalizarea în UCB” (Domeniul 2: Internaționalizarea învățământului superior din România, CNFIS-FDI-2021-0381), derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, director de proiect prof.univ.dr. Liviu Marius Cîrțînă.

Participanțiau fost reprezentanți ai unor universități de prestigiu din Grecia, Germania, Ucraina, Turcia și Republica Moldova, precum și reprezentanți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Programul International Week in UCB – ediția a IV-a a  avut ca tematică: Viața academică în perioada pandemiei. Au fost purtate discuții și prezentări referitoare la modul de desfășurare a cursurilor cu studenți în universități, educația online, eficiența actului educațional online, precum și strategii de organizare a predării-învățării online pentru viitor.

Având în vedere contextul epidemiologic, determinat de pandemia SARS-CoV-2, evenimentul s-a desfășurat online, prin instrumentele puse la dispoziție de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com