Inteligenţa elevilor gorjeni, purtată peste Ocean, în SUA

Autorităţile din Târgu Jiu au felicitat echipa Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, pentru rezultatele deosebite obținute la Competiția Națională de Robotică First Tech Challenge, desfășurată la București, în perioada 23- 25 martie 2018.

Elevii, Mihai Pîrvuleț, Ion Duiu, Robert Șandru, Denis Zoican,Andrei Dumitrescu, Vlad Udrescu, Daniela Nicola, Octavian Stamatoiu, Ovidiu Rusu și Eduard Popescu, vor merge în perioada 25-28 aprilie 2018, la Detroit, unde va avea loc faza internațională a concursului. Echipa este coordonată de Mihaela Runceanu și Alexandru Budin.

Pregătirea pentru  competiție a început în luna septembrie a anului trecut și a presupus construirea unui robot care a avut task-uri (sarcini) precise, pe o temă stabilită anterior.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au sprijint și vor sprijini în continuare elevii care participă la astfel de evenimente.

La Competiţia Naţională de Robotică „First Tech Challenge” din Bucureşti au participat 90 de echipe din ţară. Echipa din Târgu-Jiu care va reprezenta România în Statele Unite ale Americii se numeşte „Technogods”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com