Inginerul care a folosit o dronă la Cariera Roşiuţa poate intra în atenţia SRI

Drona folosită în Cariera de la Roşiuţa îl poate băga în încurcături pe inginerul care a folosit-o. În primul rând acesta ar fi trebuit să deţină o autorizaţie specială pentru a putea ridica drona în zona unor obiective economice şi pentru a prelua imagini cu perimetrele de exploatare, acolo unde se află şi rezervele de cărbune.

Situaţia respectivă ar putea intra chiar în atenţia serviciilor, având în vedere că este vorba de rezerve de combustibil strategice şi care ar putea avea la un moment dat legătură cu siguranţa energetică şi cu siguranţa naţională, dar şi cu secretul de serviciu, având în vedere că s-ar putea folosi anumite filmări pentru a vedea traseul utilajelor şi culoarele de expropriere.

Este de precizat că ridicarea dronei fără autorizarea şefilor companiei ar putea fi, de asemenea, o problemă pentru inginerul care a folosit echipamentul respectiv, mai ales că există o dispoziţie clară a managerului EMC Motru care interzice filmarea şi fotografierea în incinta subunităţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com