Influența PSD la nivelul CEO, barată de ALDE. Listele ALDE sunt noii directori sunt făcute până la ultimul șef de serviciu  

Dat fiind faptul că are o nouă tentă politică, structura de conducere din Complexul Energetic Oltenia, respectiv Consiliul de Supraveghere, poate da startul unor schimbări în masă de directori la colosul energetic.

Este vorba de schimbarea în parte sau în totalitate a Directoratului. În cazul în care vor apărea oameni noi în Directorat și apropiați de ALDE, atunci s-ar putea asista la schimbări majore de directori la toate nivelurile. Totul pornind de la Executivul CEO, unde deja sunt listele făcute și terminând cu subunitățile minere, unde, de asemenea, sunt listele făcute, în funcție de apropierea de ALDE. Acest lucru va cântâri destul de mult în economia alegerilor din următorul an de zile, iar liderul PSD Gorj, Mișu Weber, o știe foarte bine. Sau poate că o va afla pe propria piele. Dar Weber este un tip care se adaptează: l-a schimbat pe Dragnea cu Dăncilă, fără să tresară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com