Începe reducerea posturilor de şefi din CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia a anunţat că în luna mai va începe procesul de reducere a posturilor de şefi din companie. S-a vorbit în ultimii ani de o supraîncărcare cu posturi de şefi a organigramei. Conducerea societăţii a decis să comaseze anumite posturi şi să se renunţe la anumite poziţii de şefi de servicii şi de birouri. Personalului care ca rămâne fără posturi i se va oferi o alternativă în zona de producţie sau pe funcţii în zona de execuţie.

Promit şi reducerea salariului

Administraţia companiei promite că reducerea de posturi va fi urmată de o reducere de salariu. Direcţia Resurse Umane va analiza începând cu luna mai structurile de conducere de la nivelul Complexului Enegretic Oltenia şi va elabora un plan privind comasarea unor posturi. Planul şi noua structură vor fi trimise în luna august Consiliului de Supraveghere de către Directorat pentru a fi analizate şi aprobate.

One thought on “Începe reducerea posturilor de şefi din CEO

  • 4 aprilie 2018 la 9:38
    Legătură permanentă

    Daca va ducea capul nu mai incadrati ingineri din randul muncitorilor si ii bagati CFL in productie,dar voi ganditi cu picioarele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com