Încep Zilele Cercetării Științifice Studențești la UCB

Liga Studenţilor din UCB şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu da startul  celei de-a 11-a ediție a conferinței Zilele Cercetării Științifice Studențești din Universitatea „Constantin Brâncuși”, vineri-20 aprilie 2018, incepand cu ora 10:00.

La eveniment participa studenți ai Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, studenți din alte centre universitare din țară și străinătate, dar și elevi din cadrul liceelor din județul Gorj, pentru a-și prezenta rezultatele propriilor cercetări științifice.

Comisiile ştiinţifice de evaluare a lucrărilor prezentate la conferință sunt formate din cadre didactice ale Universităţii „Constantin Brâncuşi”, iar evaluarea acestora se va face ţinând cont în special, de criteriul științific, acestea fiind ulterior publicate într-un volum de lucrări ştiinţifice studenţeşti.

Participanții sunt găzduiți din data de 19 aprilie la un hotel din Municipiul Târgu-Jiu, urmând ca în data de 20 aprilie, aceștia să își susțină lucrările științifice la Complexul Studentesc Debarcader, din strada Tineretului, nr.4 din Târgu-Jiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com