Încep lucrările de reabilitare pe Strada Griviței, din Târgu Jiu

Au demarat lucrările de reabilitare a străzii Griviței, din Târgu Jiu. „Este o investiție amplă, care a debutat mai târziu pentru că a trebuit să așteptăm ca operatorul de distribuție a energiei electrice să înceapă lucrările la rețeaua electrică a zonei. În acest fel nu vom fi nevoiți să mai spargem această stradă ulterior.

Investiția prevede reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, realizarea canalizării pluviale, a unui sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu, dar și a unor parcări în zona adiacentă a acestui obiectiv.

Totodată, sistemul de iluminat va fi modernizat, urmând a fi montați stâlpi și corpuri de iluminat cu design modern și eficiență crescută.

La solicitarea noastră, operatorul de distribuție a energiei electrice a demarat lucrările de înlocuire a rețelei pentru consumatorii casnici, aceasta realizându-se subteran, fiind eliminate toate cablurile aeriene. Astfel, va dispărea aspectul inestetic creat de numărul mare de cabluri.”, potrivit unei postări a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Valoarea acestui proiect este de 1,6 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com