Încep concursurile pentru posturile de CFL-işti din CEO. Vor promova cei mai buni din companie?

Complexul Energetic Oltenia va organiza în această lună concursuri pentru ocuparea unor posturi de conducători de formaţii de lucru. Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, promite că toate concursurile vor fi organizate în condiţii de transparenţă şi sunt invitaţi să îşi depună dosarele toţi salariaţii care respectă condiţiile de concurs. Selecţia va avea în vedere ocuparea câtorva zeci de posturi.

Au avut loc şi anul trecut concursuri

Anul acesta vor fi scoase la concurs 57 de posturi de conducători de formaţii de lucru. Şefii companiei îşi doresc un număr cât mai mare de candidaţi, astfel încât să existe o arie cât mai mare de selecţie. La rândul lor, anumiţi salariaţi au anunţat că nu îşi vor depune dosarele, întrucât ar exista deja câţiva „favoriţi”. Administraţia colosului energetic afirmă însă că toate selecţiile vor avea în vedere doar competenţa şi profesionalismul.

2 comentarii la „Încep concursurile pentru posturile de CFL-işti din CEO. Vor promova cei mai buni din companie?

  • 9 iulie 2018 la 10:31
    Permalink

    Nu mai crede nineni in abureala asta. Concurs de ochii lumii, dar promovatii sunt cei care trec alte probe, nu cele teoretice! Naivitatea in astfel de situatii nu mai este o virtute….

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com