Incendiu la Spitalul 700 din Târgu Jiu, la o secție cu suspecți COVID

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină duminică dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, „700”. Un angajat al spitalului a sunat la 112 și a semnalat că incendiul se manifesta la Secția Neurologie destinată pacienților suspecți de infecția cu noul coronavirus.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu.
Echipajele de intervenție au constatat că o lampă de iluminat dintr-o baie situată pe holul secției degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de către angajații spitalul care acționaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului.
S-a efectuat aerisirea încăperii și a holului.
Din fericire, nimeni nu a suferit leziuni în urma acestui incident. Saloanele în care se aflau pacienții nu au fost afectate și nu s-a impus evacuarea pacienților sau a personalului medical, iar în prezent activitatea se desfășoară normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com