Hostelul Maiami va avea şefi noi de săptămâna viitoare

Hostelul Maiami, deţinut de Complexul Energetic Oltenia, va avea un stăpân nou de săptămâna viitoare. Compania are cel puţin un întreprinzător care doreşte să preia imediat unitatea de cazare. Licitaţia pentru închiriere este programată vinerea viitoare.

Licitaţie pe 17 august

Hostelul Maiami este situat in centrul municipiului Târgu-Jiu, pe celebra axa a operelor brancusiene ce alcatuiesc “Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din calatorie, poate alege un loc de odihna din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble si un apartament de 4 locuri). Majoritatea camerelor sunt prevazute cu aer conditionat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar. La dispozitia oamenilor de afaceri sta un apartament compus din 2 dormitoare si sala de protocol, unde acestia isi pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive. Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) imbina elementele bucatariei traditionale romanesti cu cele specific gorjenesti. Acesta dispune de 80 de locuri.

Acţionarii au fost de acord cu închirierea

Adunarea Generală a Acţionarilor din Complexul Energetic Oltenia a aprobat scoaterea la licitaţie, în vederea închirierii a Hotelului Maiami din Târgu Jiu, pe motiv că acesta merge pe pierdere. Compania a primit deja o ofertă de la Societatea Achiziţie şi Dezvoltare, controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Preţul de pornire a licitaţiei este de 321.708 lei pe an, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este de 27.000 de lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com