Hostelul Maiami rămâne în administarea CEO

Hostelul Maiami, din Târgu Jiu, rămâne în administrarea Complexului Energetic Oltenia. De mai mulți ani se încearcă externalizarea unității de cazare amintite, însă fără succes. În continuare au fost alocate fonduri pentru achiziția de fișe de anunțare a sosirii și a plecării pentru Hostelul Maiami. Acest lucru arată că sunt în continuare planuri de continuitate cu Hostelul Maiami, dat fiind și faptul că se trece printr-o pandemie de coronavirus.

„Hostelul Maiami este situat in centrul municipiului Tg-Jiu, pe celebra axa a operelor brancusiene ce alcatuiesc “Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din calatorie, poate alege un loc de odihna din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble si un apartament de 4 locuri).

Majoritatea camerelor sunt prevazute cu aer conditionat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar.

La dispozitia oamenilor de afaceri sta un apartament compus din 2 dormitoare si sala de protocol, unde acestia isi pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive.

Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) imbina elementele bucatariei traditionale romanesti cu cele specific gorjenesti. Acesta dispune de 80 de locuri.”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com