Guvernului Tudose, susţinut printr-un miting de la Târgu Jiu. Le dă Romanescu autorizaţie?

PSD Gorj va organiza sâmbătă, în Piața Prefecturii, din Târgu-Jiu, un miting pentru susținerea măsurilor luate de Guvernului Tudose. Protestele vor avea loc de la ora 15,00, în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară. Organizarea mitingurilor a fost decisă de organizaţia centrală a partidului.

Aşteaptă şi susţinători nu numai activişti

„Acțiunea va avea loc de la ora 15.00 în toate reședințele de județ din țară, decizia privind manifestația de stradă aparținând conducerii centrale a partidului. Toți președinții de organizații din țară au fost chemați la București de președintele PSD, Liviu Dragnea, şi s-a decis organizarea de proteste în toată țara, în vederea susținerii programului de guvernare. Au fost demarate deja procedurile, astfel încât mitingul să fie unul autorizat. Sperăm să îi avem de partea noastră la protestul care va avea loc sâmbătă în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu și pe cetățenii care susțin programul de guvernare al PSD”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Liberalii critică organizarea mitingului

„PSD pregătește miting de susținere! Vorba unei prietene, profesor de istorie, Raţ Jana Daniela: „ISTORIA ARE PROSTUL OBICEI SĂ SE REPETE!”

Si Ceaușescu făcea același lucru in ’89, tot cam pe vremea asta. Dacă nu vă mai amintiți, postam aici un extras din discursul „conducătorului iubit”: „Mă adresez tuturor organelor și organizațiilor de partid, comuniștilor, organizațiilor U.T.C., sindicatelor și tuturor sindicaliștilor, Organizației Democrației și Unității Socialiste, tuturor organelor și organizațiilor obștești pentru a acționa, în deplină unitate, în aceste împrejurări grele, pentru a asigura respingerea oricăror acțiuni împotriva patriei noastre socialiste, pentru a asigura dezvoltarea muncii pașnice, de realizare a hotărîrilor Congresului al XIV-lea al partidului!

Mă adresez tuturor cetățenilor patriei noastre, fără deosebire de naționalitate, cu chemarea de a da dovadă de o înțelegere deplină a situației grave care s-a creat prin acțiunile teroriste de la Timișoara și de a acționa, în deplină unitate și solidaritate, pentru apărarea socialismului, de a face totul pentru a nu se mai permite să se repete asemenea stări de lucruri!”

P.S. Orice asemănare, sper sa fie pur întâmplătoare! Ferească Dumnezeu!”, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a Denisei Şuţă, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com