Gunoiarzii au făcut încurcătură de mațe Supercom – Polaris în Gorj

Gunoiarzii din Gorj, cei care și-au făcut vile din afacerile cu deșeuri, au băgat județul în încurcătură de mațe Supercom – Polaris. Au adus la ciuguleală masivă două companii care se bat pe clientela din județ și acum au constatat că ciolanul nu este la fel pentru amândouă. Nu e loc decât de un singur monopol în județ și au început să se calce pe bombeu. Prima victimă a încurcăturii de mațe promovată la nivel de județ este chiar un edil PSD, Ion Popescu, de la Drăguțești. Omul este supărat foc pe Luis Popa, că a rămas cu gunoiul neridicat de către Supercom.

Ce spune Marcel Romanescu despre afacerea cu gunoi

Problema a apărut și că depozitul de deșeuri de la Târgu Jiu a fost închis. Gunoiul trebuie transportat în Mehedinți. Gunoiarzii cer mai mulți bani și amenință că nu ridică gunoiul. „Dacă la Târgu Jiu am reușit să menținem deocamdată sub control prețul pentru ridicarea gunoiului menajer, în județul Gorj problema ia amploare și totul se sparge în capul primarilor. Ca în orice scandal de amploare, încep, totuși, să iasă la iveală niște nume. Oamenii nu pot fi mințiți la nesfârșit și se poate observa cum anumite personaje ies la suprafață.

Nu poți să sari dintr-o barcă în alta, să schimbi funcții și să speri că oamenii uită cu ce te-ai ocupat în ultimii ani. Nu poți arunca vina în ograda unor primari, în condițiile în care ai condus atâta amar de vreme societatea Polaris. Și nu o spun eu, o spune colegul de partid al persoanei în cauză. Nu vreau să arăt vinovați! Subliniez doar că gunoiul iese mereu la suprafață.

Și să nu uităm încă un lucru deosebit de important: atunci când apare o problemă ca cea a depozitului de gunoi de la Târgu Jiu, nu arunci un județ întreg în haos, iar apoi arăți cu degetul spre alții să rezolve problema. Nu am fost trimiși în funcții pentru a pedepsi populația, ci pentru a o ajuta. Se pare că unii au uitat asta și în loc să caute soluții, pun oamenii în situații critice, apoi aruncă vina asupra altora. Nu e demn! Este ușor să închizi, să desființezi, să înfierezi. Dar s-a gândit cineva la cetățeni? La problemele miilor de cetățeni pe care șicanele acestor personaje cu pretenții de politicieni le-au provocat? Evident, nu!”, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Luis Popa promite ecologizare

„În urma discuției purtate cu primarul localității Dragutești, Dumitru Ion Popescu, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc o acțiune de ecologizare în această localitate, acțiune la care voi participa alături de colegii mei.”, a promis Luis Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com