Gorjul, vaca de muls a Doljului: apă, energie, termoficare, petrol, TESA

Gorjul continuă să fie vaca de muls a Doljului, din câteva puncte de vedere. În primul rând, Complexul Energetic Oltenia unde sunt foarte multe posturi de conducere la sediul Executiv din Târgu Jiu ocupate de navetiști din Craiova. Apoi, rețeaua de termoficare din Craiova este administrată de Complexul Energetic Oltenia!!! Ce treabă are baba cu mitraliera. Plus că 300 de milioane de lei au fost pierduți de CEO din termoficarea de la Craiova, grație unor aranjamente politice.

CEO bagă iar bani în termoficarea din Craiova

„C.E.Oltenia _ SE Craiova II anunta oprirea apei calde menajere in municipiul Craiova, in perioada 24.08.2020 (ora 00.00)-29.08.2020 (ora 20.00), in vederea efectuarii reviziei anuale planificate la reteaua de agent primar termoficare. Conducerea companiei asigura locuitorii municipiului Craiova ca vor fi facute toate eforturile pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp posibil si diminuarea disconfortului produs.”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Apoi, apa de la Gorj, din zona Tismana, alimentează câteva comune din Gorj și municipiul Craiova. Gorjenii ori nu au conducători și își vând resursele ori s-au născut să fie sclavi și proști, cum spunea Brâncuși. Unele localități din județ, între care și orașul Târgu Jiu, suferă de sete pe timp de secetă. Gorjul exportă apa curată. Sediul central al companiei care exploatează țiței și gaze în Gorj e tot în Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com