Spitalul Județean din Târgu Jiu se poate transforma într-un focar de coronavirus! Primele cazuri confirmate în rândul personalului medical

Primii angajați ai Spitalului Județean din Târgu Jiu au fost confirmați cu COVID 19. Între aceștia se află directoarea de îngrijiri Claudia Motea(conform Laboratorului de genetică din Târgu Jiu). Situația pare să scape de sub control, cel puțin la unitatea medicală numărul 1 din Gorj. Județul Gorj o duce din ce în ce mai rău în privința cazurilor de coronavirus. Scenariul care se întrevede este sumbru. Autoritățile au început să se ferească să mai comunice datele la zi, de teamă ca populația să nu intre în panică. Deja se poate discuta la nivelul județului Gorj de transmitere comunitară. Joi se va trece de 50 de cazuri.

Au apărut în fiecare zi cazuri noi și 1.400 de persoane sunt în prezent în izolare și în carantină. Nu este nicio glumă. Apar cazuri și la Complexul Energetic Oltenia și în zona Motru. „Bomba” de COVID 19 ar putea exploda și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, iar de aici și până la dezastru va fi doar un pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com