Gorjul este reprezentat în grupul de lucru pentru elaborarea Programului Operațional Educație și Ocupare 2021-2027

Asociația Excelsior pentru Excelență și Educație, cu sediul în Târgu Jiu, reprezentată de Iulian Popescu, în calitate de președinte executiv, a fost cooptată în grupul de lucru constituit la nivelul Ministerului Fondurilor Europene pentru elaborarea Programului Operațional Educație și Ocupare din perioada 2021-2017. Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație a depus un dosar de candidatură în cadrul unui apel național lansat de Ministerul Fondurilor Europene în perioada 20 mai – 5 iunie, prin care și-a exprimat interesul de a face parte din structurile parteneriale pentru elaborarea Programelor Operationale și a Acordului de Parteneriat 2021-2027 și finalizarea procesului de selectie a partenerilor. Listele finale au fost publicate, iar Asociația Excelsior este printre organizațiile selectate. (Lista http://mfe.gov.ro/rezultatul-final-al-procesului-de-selectie-a-partenerilor-in-cadrul-structurilor-parteneriale-aferente-programelor-operationale-si-acordului-de-parteneriat-2021-2027/).

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație a fost înființată în anul 2011, având ca scop susținerea excelenței în educație și formarea viitorilor lideri pe mai multe paliere sociale. Obiectivele declarate ale asociației sunt: formarea viitorilor lideri, încurajarea și susținerea performanței și excelenței, încurajarea spiritului competițional, încurajarea spiritului anteprenorial, insuflarea dorinței de afirmare și de leadership și promovarea grijii față de natură. Din 2011 și până astăzi, Asociația Excelsior a organizat diverse ateliere și workshopuri, a lansat o culegere de matematică, a accesat proiecte europene și a finanțat zeci de tineri cu idei de afaceri.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, a obținut milioane de euro pentru județul Gorj, prin proiecte în care beneficiarii sunt, în general, tinerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com