Gorjenii beau apă prin interpușii de la Aparegio

Primăriile care nu au avut fericirea să dea peste serviciile Aparegio sau Aparegio să se bage pe gâtul lor să rămână în faza în care sunt. Zecii de mii de locuitori ai judeţului Gorj sunt în momentul de faţă prizonierii unui veritabil “mutant” administrativ care le decide destinele aquafile. Aparegio a decis recent să majoreze tarifele, din cauza inflaţiei şi a altor chestii, cum ar fi majorarea lefuriilor. Preţul “correct” la care s-a ajuns este de 5,84 de lei metrul cub de apă-canal.

Festivalul crapă conductele la Târgu Jiu

Şi oricând vor avea chef şefii Aparegio vor putea majora preţul la serviciile pe care le prestează în condiţiile pe care le prestează pentru populaţia judeţului .Şi trebuie recunoscut că în multe zone conductele şi pierderile sunt uriaşe, că sistemele de canalizare sunt chiar la pâmânt, dar preţurile cresc. Nu mai vorbim de perioadele de secetă, când apa începe să lipsească sau de faptul că e nevoie de ceva explicaţii pentru magnifica staţie de epurare de la Târgu Jiu, dar şi de lipsa totală a investiţiilor în reabilitarea şi înmulţirea surselor de apă.

Salarii babane pentru barosanii de la Aparegio

Culmea este că serviciile de canal sunt mai scumpe decât apa: 2,82 lei la apă  – 3,02 lei la canal. Şi tot e ieftin, anunţă Aparegio. Cel mai ieftin din regiune. Adică nu le e ruşine să spună asta cu muntele lângă ei şi Craiova ia apa de la Gorj. De ce trebuie plătiţi o droaie de indivizi de prin CA-uri şi de şefi, când primăriile pot gestiona singure sistemele de apă şi pot controla mai bine preţul pentru populaţie. Răspunsul Aparegio –  investiţii, chestii. Nu pricepe tot plebeul. El doar plăteşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com