Gigel Capotă poate prelua lejer șefia PSD Gorj, dacă o cere la Dăncilă

Directorul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Gigel Capotă, este unul dintre potențialii aspiranți la un post de conducere în filiala județeană a PSD Gorj. Capotă a devenit unul dintre cei mai influenți oameni din PSD, deși nimeni nu a spus vreodată că ar fi membru cu sau fără cotizație.

Gigel Capotă i-a depășit ca putere și ca influență pe Mihai Weber, deputat și liderul PSD Gorj, precum și pe Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj și șeful Consiliului Județean Gorj. În ciuda unui Raport al Corpului de Control al ministrului Sănătății cu sarcini clare și cu termene de dus la îndeplinire, semn că la Spitalul Județean au fost depistate probleme, nicio măsură de vreun fel nu a fost luată cu Gigel Capotă.

Acesta are o susținere peste puterea politică locală, și liderii locali nu au vreo variantă să scape de manager spitalului, chiar dacă imaginea partidului este afectată. În condițiile date, nu ar surprinde pe nimeni dacă Gigel Capotă ar prinde un post de conducere la PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com