Gigel Capotă, omul potrivit la locul potrivit

După toate scandalurile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi tot ce i s-a imputat managerului Gigel Capotă s-a ajuns şi la finalul previzibil, la demisia pe care o prevedea toată lumea. Pentru managementul lui Gigel Capotă a decis să demisioneze directorul medical Costinel Popescu. Acesta din urmă a luat hotărâre că nu mai este cazul să tragă de toate necazurile funcţiei şi să i se impute toate relele de la spital şi a decis să îşi ia adio de la Gigel Capotă şi să îl lase singur.

Lucrurile vor intra pe făgaşul “normal” fără Popescu

Costinel Popescu a fost înlocuit imediat cu Maddy Huzu, un medic din apropierea lui Gigel Capotă. Caz rezolvat la spital, dar şi pentru ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care va fi întâmpinată cu informaţia că unitatea a fost “igienizată” şi “răul” a fost exterminat. Costinel Popescu se ocupă de acum doar de actul medical nu şi de chestii de management. Ce spune oare ALDE?

Gigel Capotă va putea răsufla liniştit şi va putea să lucreze în continuare pentru cei puternici, care l-au ajutat să ajungă în funcţie. Dacă nu cumva, între timp, Gigel a devenit mai puternic decât ei şi nu mai poate fi înlocuit din funcţie, chiar dacă unitatea medicală va sări în aer din vina managerului.

Cert este că acum Capotă este omul potrivit la locul potrivit şi în epoca actuală este prototipul de manager promovat de guvernanţi. Rezolvă tot ce i se pune în faţă şi mai mult decât atât. Dar nu îi convine să fie dat afară, când nu mai este nevoie de el sau nu mai dă bine la imagine. Omul s-a înfipt bine în capul spitalului şi nu va putea fi dat jos prea curând, indiferent de revoltele medicilor sau de sondajele partidelor. O angajare, ceva, la spital? O transfomare de post? Vineee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com