Generaţii noi de jandarmi şi pompieri

În prezența șefilor de structuri din cadrul unității, nouă studenți jandarmi au fost prezentați luni și repartizați la subunitățile de ordine publică și de pază și protecție instituțională din Tg-Jiu, totodată fiindu-le stabiliți și ofițerii tutori profesionali din aceste subunități pentru efectuarea stagiului de practică.

În prima zi de stagiu, studenții vor desfășura activități de instruire specifice, fiindu-le prezentate misiunile desfășurate de către Jandarmeria Română în județul Gorj, activități ce revin în responsabilitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, urmând să se familiarizeze cu mediul profesional din cadrul structurilor unde au fost repartizați. Celor nouă studenţi din anii de studiu I, II şi IV din data de 19 februarie li se va alătura în stagiul de practică un student din anul III de studiu care va fi repartizat în cadrul unei structuri de ordine publică, acesta aflându-se în prezent la un stagiu de pregătire în cadrul Jandarmeriei Montane Sinaia.

Doi studenți continuă tradiția de onoare a profesiei părinților care își desfășoară activitatea în cadrul unității, aceștia fiind familiarizați încă din fragedă copilărie cu specificul activității de jandarm.Toţi studenții la finalul stagiului de practică vor fi evaluați de către o comisie stabilită la nivelul unității, iar rezultatele obținute vor fi transmise la Academia de Poliţie.

Practică şi la ISU

„Tinerețea, împletită cu o bună pregătire profesională, ne asigură viitorul! Începând de luni, pentru o lună, purtăm responsabilitatea de a le împărtăși din experiențele noastre și de a-i învăța lucruri noi și utile în viitoarea lor carieră, pe cei 8 tineri, studenți ai Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, repartizați pentru stagiul de practică în marea familie a ISU Gorj. Este o onoare să vă avem printre noi și sperăm ca lucrurile pe care le veți învăța aici să vă ajute să ajungeți cât mai buni în carierele voastre!”, potrivit ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com