Gata cu gingășia: Mihai Weber, atac dur la Dan Vâlceanu

În politica locală din Gorj nu mai este loc de gingășii. Politicienii locali au început să își arate colții, semn că vremea gingășiilor a trecut și că se apropie și campania electorală. Războiul este purtat la vârf, între liderii PSD și PNL, Mihai Weber, respectiv deputatul Dan Vâlceanu. Cei doi par să fi uitat că au făcut parte din același partid la un moment dat și se contrează dur în declarații în spațiul public, pe tema scăderii vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia. Liberalul Dan Vâlceanu a declarat că proiectul PSD ar fi fost respins de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Deputatul Mihai Weber a luat foc și îl acuză pe colegul său de parlament de „minciună grosolană”.

„Este o minciună grosolană pentru că altfel nu se poate spune. Cum să declare așa ceva. Nu se poate să faci asemenea afirmații în spațiul public. Proiectul meu va intra în analiză și va fi aprobat”, a declarat liderul PSD Gorj, în legătură cu declarațiile lui Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj.

Replica PNL Gorj

Potrivit unui comunicat al PNL Gorj, Mihai Weber a mai adăugat o minciună la șirul celor legate de modernizarea drumului național Scoarța – Pitești, construirea drumului expres Tg Jiu- Craiova, subvenționarea certificatelor de carbon de către guvern sau acordarea de bani pentru investiții în contul UM Sadu.

În cadrul unui material de presă difuzat astăzi, președintele PSD Gorj, Mihai Weber,  a declarat că proiectul PSD de modificare a Legii Pensiilor nr. 263/ 2010 privitor la  pensionarea minerilor NU A FOST respins de inițiatori, respectiv de către colegii săi din PSD,  în Comisia de Muncă. Mai mult, Weber declară că proiectul nici nu s-a aflat pe ordinea de zi a Comisiei de Muncă, ci ”urmează a fi discutat, avizat în comisie și apoi votat”.

Weber minte public,  iar acest lucru este dovedit de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, care a postat pe pagina de socializare un print screen ce conține extrasul ordinii de zi al ședinței Comisiei de Muncă, întrunită ieri, for în care s-a dezbătut și a fost respins proiectul cu care PSD voia să păcălească minerii. De asemenea, pe site-ul  Camerei Deputaților poate fi consultat proiectul ai cărei inițiatori sunt mai mulți parlamentari PSD, inclusiv gorjenii Mihai Weber şi Florin Cârciumaru.

”Dovada că proiectul pentru pensionarea minerilor propus de PSD a fost pe ordinea de zi a Comisiei de Muncă, se află pe site-ul Parlamentului și am făcut-o publică.  Propunerea nu a fost susținută de inițiatori în Comisia de Muncă şi nici nu a fost votată de PSD, iar Mihai Weber de la PSD şi partidul său continuă să mintă! După ce va fi redactat şi publicat raportul de respingere de la comisie îl voi vace public. Eu nu am mințit niciodată cetățenii și nu o voi face nici in viitor, pentru că minciuna este ultimul refugiu al oamenilor mici care nu realizează că au o responsabilitate față de țară și comunitate.”, a declarat deputatul Dan Vâlceanu.

Cert este că PSD va pierde electoral în Gorj, dacă nu va scădea vârsta de pensionare la CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com