Funcționarii caselor de pensii, acuzați de incompetență

Funcționarii caselor de pensii își bat joc în continuare de angajații din Complexul Energetic Oltenia. Nu vor să le acorde condiții speciale de muncă, din data de 18 august. Oamenii au fost trecuți la condiții normale și deosebite. Nici vorbă de condiții speciale. Sindicatele din CEO consideră că le-a fost furat din drepturi.

„Iată încă o dovadă de „competență” a angajaților CNPP!!!

Acei „interpreți” de legi, plătiți din banii tuturor, fiind bugetari, angajați totdeauna prin concursuri! De împrejurări și apartenență politică!!!

După că operează modificările cu o întârziere de 2 luni, după ce au încasat banii aferenți contribuției suplimentare pentru CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ, nici măcar nu o fac cum ar trebui!

Pentru luna August, în loc să păstreze 17 zile în Condiții Deosebite și diferența să o treacă în Condiții Speciale, au trecut 17 zile în Condiții Normale, păstrând diferența în Condiții Deosebite!!!

Băi „inteligenților”, cine dracu’ în lumea asta plătește suplimentar pentru a i se tăia din drepturi???

Chiar trebuie să vă păzim, ca pe ultimii hoți, pentru a nu ne fura????

Căci asta se cheamă ce faceți voi!

Vouă chiar nu vă este rușine?????

Nu vă este teamă că odată veți plăti???? Și pentru asta și pentru respingerea Dosarelor de pensionare ale minerilor și energeticienilor, depuse după 18.08.2021???

Domnilor politicieni, care țineți în brațe acești funcționari, servili dumneavoastră, să-i luați și să vă spălați cu ei pe cap!!!

Noi ne-am saturat de ei…

NOROC BUN!!!”, conform unei postări a sndicalistulu Vasile Tivig, din CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com