Frăţie între drumari şi transportatori: Nevasta lui Căilean de la Transloc, angajată la primăria fostului drumar Leuştean

Frăţia banului este transpartinică şi dincolo de orice reguli de apartenenţă la un partid sau la un grup. Şi în zilele de astăzi se practică „mica înţelegere” şi „trocul” de pe vremuri. Este cazul unei primării din judeţul Gorj, de factură liberală, care a căzut la înţelegere cu un boss din fieful PSD. Chiar dacă nu are o culoare politică declarată Vasile Căilean a prosperat în mandatul social-demcratului Florin Cârciumaru şi a fost un vârf de lance al partidului respectiv în toate mandatele şefului PSD Gorj, pe felia sa de responsabilitate, desigur, adică în transporturi.

De la PSD, la PNL, se ştieee!

Uite astfel se ajunse ca şeful Transloc din Târgu Jiu să cadă la pace cu primarul liberal din Novaci, Dumitru Leuştean. Amândoi au pus la cale reţeta succesului în administraţie. Deşi Căilean a respirat în fieful PSD, la Târgu Jiu, a reuşit să se plieze perfect din punct de vedere transpartinic pe o primărie liberală, cea din Novaci, condusă de Dumitru Leuştean. În condiţiile „frăţiei” dintre transportatori şi drumari, nevasta lui Vasile Căilean a fost angajată la Primăria din Novaci pe un post de consilier asistent cu leafa pe ultimul an de 16.258 de lei, aşa cum rezultă din declaraţia de avere a soţiei şefului Transloc. Nici Vasile Căilean nu ar fi rămas dator şi ar fi încadrat la Transloc un apropiat al edilului din Novaci. Cam foarte apropiat, pentru că seamănă la nume. Aşa se fac afacerile transpartinice când vine vorba de pile, cunoştinţe, relaţii. Adică PCR, cum era pe vremuri.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com