FOTO. Primarul Romanescu a verificat montarea bradului digital. Bradul de Crăciun de la Târgu Jiu costă 100.000 de euro.

„Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu, a verificat, astăzi, cum decurg lucrările de montare a iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă în zona centrală a orașului. În acest context, primarul Marcel Romanescu îi asigură pe târgujieni că, pe 1 decembrie, se vor putea bucura de iluminatul ornamental din zona centrală, urmând ca până pe 20 decembrie să fie finalizate lucrările de montaj și în restul orașului. În același timp, primarul municipiului Tg-Jiu a verificat și modul în care betonul amprentat este pregătit pentru sezonul rece. În acest moment, se efectuează degresarea suprafeței, iar mai apoi va fi aplicat un strat de lac protector”, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a Primăriei Târgu Jiu.

Bradul de Crăciun de la Târgu Jiu a costat 100.000 de euro şi a fost achiziţionat în mandatul primarului Florin Cârciumaru. Actuala conducere a Primăriei Târgu Jiu s-a temut ca bradul de 100.000 de euro să nu fie pus sub sechestru de ANAF, pentru recuperarea unui prejudiciu de 3 milioane de lei, iar oraşul să rămână fără pom de Crăciun. Personalul care montează bradul acordă o atenţie specială instalaţiilor luminoase, având în vedere valoarea ridicată acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com