Fondul de salarii pe 2018 la CEO va fi mai mare cu cel puţin 4%

Liderii de sindicat ai minerilor şi energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia(CEO) au primit o veste bună zilele trecute. Fondul de salarii va fi în mod cert mai mare decât anul acesta, chiar înainte de începerea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă. Motivul este legat de faptul că suma de 25 de milioane de lei obţinută la rectificarea de buget pentru plata zilelor lucrate în plus se va adăuga la fondul de salarii de anul viitor. Este vorba per total de o creştere de aproape 4%.

Vor măriri de aproape 15%

Sindicaliştii au de gând să ceară măriri de salarii de 10% maximum 15% la negocierea contractului colectiv de muncă de anul viitor şi susţin că lefurile minerilor şi energeticienilor vor creşte. Cu toate acestea se încearcă încă de la finalul acestui an să fie majorate alte salarii mici ale personalului din zona de producţie. Este vorba de angajaţii care au rămas de la înfiinţarea companiei cu lefurile mici, deşi colegi de-ai lor primesc mai mult, în condţii de meserie şi vechime similare. Dacă nu se va reuşi o mărire prealabilă a lefurilor mici, discrepanţele salariale se vor menţine şi în 2018.

One thought on “Fondul de salarii pe 2018 la CEO va fi mai mare cu cel puţin 4%

  • 10 noiembrie 2017 la 10:35
    Legătură permanentă

    De zece ani incoa tot măriri am avut .sindicaliști nostri zic mersi ca au iei salarii mari nu se gândesc si la muncitori ca luam aproape minim pe economie daca nu ar fi suplimentarele.niste nenorociti sa traiasca iei bine

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com