FNME: Insolvenţa ar fi un coşmar pentru CEO

Liderii din Federaţia Naţională Mine Energie nici nu vor să audă de posibilitatea intrării Complexului Energetic Oltenia în insolvenţă. Despre insolvenţă s-a vorbit şi în perioda Ciurel, Ciobotărică şi Ilie şi chiar în vremea lui Sorinel Boza, având în vedere că au fost ani consecutivi de pierdere.

Despre insolvenţă, anumiţi lideri de sindicate mici din Complexul Energetic Oltenia au afirmat recent că ar fi fost un element pozitiv pentru sănătatea economică a companiei. Principalul aspect pozitiv scos în evidenţă de liderii de sindicat respectivi este că ar fi dispărut o bună parte a personalului TESA şi implicit salariile mari din colosul energetic.

Nu vor să audă de insolvenţă şi spun că este o prostie

Reprezentanţii Federaţiei Naţionale Mine Energie susţine că insolvenţa ar fi un adevărat coşmar pentru producătorul de energie electrică din Oltenia şi că intrarea în insolvenţă ar fi o adevărată prostie. În primul rând, orice administrator judiciar va trece la eliminarea bonurusilor şi a primelor şi ar stopa cel mai probabil acordarea de clase de salarizare şi de orice creşteri de venituri.

Cel mai probabil personalul s-ar putea înjumătăţi în caz de insolvenţă, cum a fost cazul Hidroelectrica. Liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie cred că trebuie luptat pentru fiecare loc de muncă din Complexul Energetic Oltenia, având în vedere cum arată economia judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com