Florin Urdea se joacă cu focul: Se pregăteşte să îl DESTITUIE pe liderul de sindicat din Poliţia Locală Târgu Jiu!

Şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, Florin Urdea, are de gând să o facă lată şi să îl dea afară pe liderul Sindicatului Pro Lex din instituţie, respectiv pe Stelian Mihu. Acesta a fost introdus de trei ori până acum în Comisia de Disciplină, sub diferite pretexte, fie legate de modul în care a participat şi executat anumite misiuni şi în principal pentru că vorbeşte prea mult. Acesta este şi ultimul motiv pentru care a fost sesizată pentru cea de-a treia oară Comisia de Disciplină din Poliţia Locală.

Florin Urdea şi-a propus să scape chiar de liderul de sindicat, pentru că ar fi denigrat în comunicările sale publice imaginea Poliţiei Locale Târgu Jiu. Cu toate acestea, Stelian Mihu susţine că Urdea se pregăteşte să comită un grav abuz în serviciu şi se va adresa instanţei şi organizaţiilor sindicale interne şi internaţionale. Mihu a precizat că a vorbit de fiecare dată în calitate de sindicalist şi în afara orelor de program, când a dat declaraţii în mass-media.

Şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, Florin Urdea, nu s-ar afla la o primă ispravă la limita legii. Recent, contabila şefă a Poliţiei Locale Târgu Jiu, căreia i-au fost imputate anumite sume de bani şi reţinute din salariu, a câştigat în instanţă drepturile şi trebuie să fie despăgubită.

Interesant este că singurul care până acum nu a ajuns în Comisia de Disciplină sau să fie tras la răspundere pentru managementul instituţiei este chiar Florin Urdea. Cu toate acestea Florin Urdea a fost văzut de o ţară întreagă într-o filmare în timp ce se distra cu paharul plin, într-o cârciumă locală. Apropo de stricarea imaginii Poliţiei Locale Târgu Jiu şi de unde începe să se împută peştele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com