Florescu a convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă: Ursoaicele în fustiţă nu au voie în prefectură!!

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, când şi-a dat seama că o grupare rebelă de urşi poate ajunge până în preajma instituţiei. Şi nu că i-ar fi teamă de urşi, dar Ciprian Florescu ar putea fi dus în ispită, dacă în clădire ar intra o ursoaică cu decolteul prea generos sau cu fusta prea scurtă. Doamne fereşte! Domnul Călescu, dela DSV are misiunea de a tranchiliza tot ce poartă blană şi se apropie de prefectură. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a stabilit totuşi că urşii vor avea acces în prefectură, doar la alegeri, când vor putea trimite un reprezentant să ridice buletinele de vot. După cum se ştie, încă este în vigoare ordinul semnat de prefect care reglementează accesul plebei în instituţie, pe bază de armani şi de bugetul pentru ţoale.

Florescu părea mai liniştit după comitet

„Aveam nevoie să facem această întâlnire. Mai bine să prevenim, decât să constatăm că se întâmplă o nenorocire. Noi nu ne confruntam de obicei cu astfel de evenimente. Urşii nu coborau în zonele locuite. Trebuie să vedem care sunt procedurile clare pe care le aplicăm şi să nu se întâmple vreun necaz. Cetăţenii trebuie să anunţe imediat autorităţile. Sunt animale de talie mare. După ce sunt tranchilizaţi urşii sunt duşi în zonele unde îşi duc ei traiul”, a declarat Ciprian Florescu, prefectul de Gorj, după şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Ştim cu siguranţă cum arată zonele unde îşi duc urşii traiul. Probabil că unii din cei care coboară către gospodării sunt asistaţi social şi nu mai au ce mânca. Sau poate că au şi ei un urs de-al lor care nu îi mai lasă în pădure decât la costum şi nu cu blana prăfuită şi zdrenţăroasă.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com