Fiul unui cunoscut politician liberal, la conducerea DGASPC Gorj

Laurenţiu Diaconescu a preluat atribuţiile de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, pe perioada cât directorul Dumitru Cotruna se află în cocnediu de odihnă. Cotruna a primit aprobare pentru a fi trecut pe o funcţie de execuţie, în urma scandalurilor din instituţie. Plus, Dumitru Cotruna se află pentru următoarele două săptămâni în concediu de odihnă.

În urma renunţării lui Dumitru Cotruna la postul de director, conducerea Consiliului Judeţean Gorj trebuie să nominalizeze o persoană care să asigure interimatul la DGASPC. Favorit este directorul adjunct Laurenţiu Diaconescu. Acesta a declarat că va accepta nominalizarea şi va conducer instituţia până la organizarea concursului pe post.

Merge şi la concurs

Directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilulu Gorj, a precizat că va participa la concursul pentru postul de manager. Diaconescu a precizat că instituţia se află pe marginea prăpastiei şi a vorbit despre numeroasele probleme cu care se confruntă direcţia. Este vorba de lipsa unor autorizaţii pentru apartamentele rezidenţiale, probleme cu achiziţiile publice, regulamentele de organizare şi de funcţionare. Diaconescu spune că nu trebuie politizat nimic la DGASPC Gorj şi face dezvăluiri privind întâlniri de „taină” dintre vicele Muja de la CJ, Daniela Cornea și fostul director Cotrună. „Mă sperie situația de la DGASPC Gorj. Sunt de 20 de ani în instituție și mă sperie când văd că vor să vină la conducerea direcției persoane care nu au niciun fel de experiență”, a comentat directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, Laurențiu Diaconescu, modul în care se urmărește ca postul lăsat liber de Dumitru Cotrună să fie ocupat tot pe criterii politice. Laurenţiu Diaconescu este fiul liberalului Puiu Diaconescu.

Andrei Pavel

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com