Firmele de transport care visează la caşcavalul de la CEO

Se poate trăi şi în Gorj bine: mai ales dacă eşti patron de firmă de transport persoane şi dacă ai intrare la contractele Complexului Energetic Oltenia. În ultimul an, administraţia Complexului Energetic Oltenia a transformat obiceiul în tradiţie şi a deschis calea către contractele oferite fără o procedură concurenţială de ofertare. În desfăşurare este procedura privind încredinţarea în această lună a unui contract care vizează achiziţia de servicii privind transportul salariaţilor Sucursalei Electrocentrale Rovinari la locul de muncă şi retur.

Două loturi în valoare de 541.000 de lei fără TVA

Contractul pus la cale de Complexul Energetic Oltenia este doar pentru trei luni de zile(ca de obicei în timp ce DNA sforăie) şi un număr de 13 firme au primit invitaţii de participare la negocierea fără o procedură concurenţială de ofertare. Contractul este împărţit în două loturi: primul vizează transportul personalului de zi, iar al doilea lot transportul personalului de tură. Tarifele vor trebui să fie exprimate în lei pe kilometru.

Oferte trimise la 13 firme

La negocierea fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare au primit documentaţie de participare următoarele firme:

TPSUT SRL

Expres Transport

Ad&Fynutury Trans SRl

Eveline SRL

Nemoiraz COM SRL

Promovidal Serv SRL

Valcas SRL

Eurohod  Tour SRL

Gabicost Com SRL

J&R Com SRL

Viitorul SRL Baia de Fier

Carpatia Tur SRL

Iris C&V SRL

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com