Finanțare de un milion de euro obținută de Iulian Popescu pentru studenții gorjeni

Compania deținută de Iulian Popescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, a obținut o nouă finanțare pentru Gorj, de această dată de un milion de euro, pentru sprijinirea studenților.

Proiectul a fost selectat pentru finanțare de Ministerul Fondurilor Europene în Top 10, ceea ce evidențiază calitatea acestuia, evaluată prin prisma necesității, oportunității și impactului pe care îl va avea la nivelul județului nostru.

Așadar, în urma proiectului depus de Soft Tehnica SRL, peste 300 de studenți de la Universitatea ”Constantin Brâncuși” vor beneficia de  consiliere profesională și stagii de practică de la angajatori de top din județ, în vederea creșterii gradului de angajabilitate.

Proiectul se numește “MISS – Măsuri Integrate de Sprijinire a Studenților”, va fi implementat în perioada 2020-2023 și are ca obiectiv crearea unui pachet complex de servicii pentru îmbunătățirea competențelor și creșterea gradului de angajabilitate: orientare și consiliere profesională, stagii de practică la angajatori de top din județ precum și sprijin pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale.

Iulian Popescu a derulat în ultimul an proiecte cu finanțare europeană pentru înființarea a peste 80 de firme în regiunea Oltenia, cele mai multe fiind în Gorj. În plus, sunt în procedură de depunere sau evaluare alte proiecte cu impact major pentru județul Gorj.(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com