Filip i-a interzis lui Chivu să se scalde în ştrandul din Rovinari, care a devenit o afacere privată

Cetăţenii din Rovinari se pot scălda într-un nou ştrand. Începând cu acest sezon ștrandul din Rovinari este administrat de o societate comercială, care a avut ca obiectiv renovarea bazinelor, sistemul de filtrare, păstrarea destinaţiei iniţiale a spaţiului şi asigurarea continuităţii serviciilor prestate conform specificului bunului concesionat. „Vreau să mulţumesc agentului economic pentru respectarea termenilor contractuali și salutăm toate investițiile private care ajută la dezvoltarea comunității locale prin crearea locurilor de muncă. Cu ocazia acestei investiții Primăria orașului Rovinari a făcut o economie la bugetul local de aproximativ 100.000 de euro”, a declarat Robert Filip, edilul din Rovinari.

Preţurile nemulţumesc opoziţia

Program de functionare (L-D): 08 – 22:00;

Tarife sezonul 2018 (sezlong inclus):

Luni – Joi: Copii * – 10 lei; Adulti **- 15 lei;

Vineri – Duminică: Copii * – 10 lei; – Adulti **- 25 lei;

* sub 14 ani.

** peste 14 ani

Copiii sub 7 ani -gratuit

Împreuna facem lucruri bune!

PS: Interzis scăldatul: măscăricilor ,reclamangiilor și consilierilor locali care au votat și votează împotriva acestor proiecte !:))))

Laurenţiu Chivu crede că preţul e prea mare

„25 lei intrarea la ştrand!

Astăzi 06.08.2018, s-a deschis ştrandul din Rovinari, cu taxă de intrare 25 lei (Luni), față de 5 lei intrarea în anii precedenți, prețuri diferite, calitate, aproape la aceleaşi condiții”, potrivit lui Chivu, care a publicat un bilet de intrare la ştrandul din Rovinari.

Discuţii pe pagina de socializare

Calota Iulian Gabriel Hai sa nu exageram, conditiile sunt total diferite de anii trecuti, si decat sa fie 10 lei sa intre oricine sa tulbure linistea chiar si apa este destul de bine. Cui nu-i convine sa mearga la PisciJIU

Chivu Laurentiu Scopul construcție acestui ştrand din bani publici, în anii precedenți, a fost ca intrarea să fie 5 lei, cu scopul de a oferi intrarea la ştrand la preț mic, şi să prevenim evenimentele tragice de înec la Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com