Festivalul judeţean de colinde “E vremea colindelor”- ediţia a VII-a în oraşul Târgu-Cărbuneşti

Festivalul judeţean de colinde “E vremea colindelor”- ediţia a VII-a se desfăşoară la Târgu-Cărbuneşti, miercuri, 18  decembrie 2019. Începând cu ora 10.00 are loc concursul de colinde, după care urmează recitalurile şi gala laureaţilor.

Festivalul este organizat de către Primăria oraşului Târgu Cărbuneşti, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj şi Palatul Copiilor Târgu Jiu, pe secţiunea muzică folk interpreţi-colinde și secţiunea grupuri muzică folk-colinde.

În spectacolul-concurs participanţii vor interpreta o singură melodie din repertoriul românesc, live, melodiile fiind acompaniate de negative pe suport cd sau mp3 sau, în cazul formaţiilor, de instrumente specifice genului. Excepţie fac formaţiile vocal-instrumentale la care numărul pieselor interpretate se va stabili dar comun cu juriu şi coordonatorii de grup. Timp de aproape două ore, în funcție de numărul de copii care vor participa, la Târgu Cărbunești vor răsuna frumoase colinde interpretate de cei mici, care sunt extrem de fericiți să interpreteze cântece de iarnă închinate lui Moș Crăciun, dar și Nașterii Domnului.

Premiile vor fi asigurate de către Primăria orașului Târgu Cărbuneşti și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com