Femei agresate de către soții violenți

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Polovragi au fost sesizați telefonic de către o femeie, de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că soțul său are un comportament agresiv și a amenințat-o cu acte de violență. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, femeia, în timp ce se deplasa în autoturismul condus de soțul său, de 49 de ani, din comuna Baia de Fier, pe fondul geloziei acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență, fiindu-i creată o stare de temere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile. La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Secția 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 52 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că soțul său are un comportament agresiv.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a efectuat verificări, stabilind că pe fondul geloziei și a consumului de alcool, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Baia de Fier, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 51 de ani, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiști au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile. (Sursa: IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com