Familia Vîlceanu ar fi prosperat anul trecut din afaceri cu CEO

Deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu, este atacat virulent la nivel local.După ce sindicatele din Complexul Enegretic Oltenia l-au acuzat că familia sa blochează cu o pădurice o expropriere, atacuri vin acum şi din partea lui Viorel Caragea, care îi reproşează că politicianul îşi dă cu părerea pe posturile centrale de televiziune şi a rupt contactul cu judeţul Gorj. Politicianul a intrat şi în atenţia lui Narcis Daju. Acesta din urmă susţine într-o postare că politicianul liberal este totuşi legat bine de Gorj prin afacerile pe care rudele sale le-ar fi avut anul trecut în minerit. Ar fi vorba de contracte de 63 de miliarde de lei vechi.

„Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu și o rudă a lui de gradul I au încheiat doar în 2016 cu Complexul Energetic Oltenia contracte a căror valoare totală depășește 63 de miliarde de lei vechi. Succesul în afaceri al președintelui PNL Gorj este invers proporțional cu ”succesurile” din activitatea lui politică.  La alegerile parțiale de duminica trecută din comuna Telești, candidatul PNL Gorj, desemnat de Vîlceanu, a obținut doar 157 de voturi, dintr-un total de 1544 de voturi exprimate.”

Ce se întâmplă cu declaraţia de avere. Nu are vreun ban, potrivit declaraţiei de avere.

„Așadar, nu se poate spune că vreo felie din profitul pe care-l face Vîlceanu din contracte cu statul este folosit pentru consolidarea inexistentei opoziții din Gorj. Și totuși, în ultima declarație de avere depusă la Parlamentul României Vîlceanu a scris că nu are niciun ban, în niciun cont. Avem încă o dovadă că, în Gorj, PNL e doar o platformă de făcut bani, și de prostit proștii. Din fericire, proștii care pun botul la vrăjeala lui Vîlceanu sunt din ce în ce mai puțini.”, potrivit mesajului de pe pagina de socializare a lui Daju.

One thought on “Familia Vîlceanu ar fi prosperat anul trecut din afaceri cu CEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com