Facilități pentru vaccinații care primesc tichete de masă

Persoanele vaccinate cu schemă completă, începând cu data de 3 septembrie 2021, își pot ridica tichetele de masă în termen de 6 luni, de la data imunizării.

În această dimineață, Direcția de Sănătate Publică Gorj a fost înștiințată de faptul că Ministerul Sănătății a modificat art. 5 alin. (3) din OMS nr. 1863/2021, majorând termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021 pentru modificarea Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/2021 privind acordarea alocației de hrană sub forma tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Schema de vaccinare completă împotriva COVID-19 cuprinde o doză (vaccin Johnson & Johnson) sau două doze (vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca).

Reamintim că tichetele de masă se ridică exclusiv de la centrul de vaccinare sau de la cabinetul medicului de familie, unde s-a efectuat imunizarea. În cazul persoanelor imunizate prin intermediul echipei mobile, tichetele de masă vor fi ridicate de la centrul de vaccinare de care aparține echipa mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com