Face Boza pasul cel mare către politică?

Unul dintre politicienii locali dau ca sigură trecerea lui Sorin Boza la unul din partidele aflate la guvernare în momentul de faţă. Este vorba de Ion Săvoiu, consilier local al PMP Târgu Jiu, care susţine că deputatul Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj, ar fi purtat negocieri intense cu Sorinel Boza, preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, privitor la o trecere la social-democraţi.

S-a mai vorbit în trecut şi de o posibilă intrare a lui Sorin Boza în ALDE. Este însă greu de crezut, mai ales în contextul actualei crize politice şi de tranziţie către un alt guvern, că Sorin Boza va face pasul către politică. Şi mai ales către PSD, în condiţiile în care Ministerul Energiei este condus, cel puţin deocamdată, de unul dintre liderii ALDE, Toma Petcu.

Decizia stă în mâinile lui Boza

Aşadar, cel mai probabil, partidele vor cocheta cu un Sorin Boza apolitic. De asemenea, ar fi chiar o greşeală de strategie ca Sorin Boza să se înregimenteze politic, chiar înainte de începerea negocierilor pentru noul contarct colectiv de muncă. Acest lucru nu ar fi văzut cu ochi buni de angajaţi şi cel mai probabil de majoritatea liderilor de sindicat. Salariaţii Complexului Energetic Oltenia nu au avut niciodată cuvinte de laudă la adresa managerilor politicieni sau a politicienilor manageri şi au preferat specialişti în domeniile minier şi energetic sau măcar apolitici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com