Expoziție semnată de artistul Florin Preda-Dochinoiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj găzduiește o nouă expoziție semnată de artistul Florin Preda-Dochinoiu în Sala “Florin Isuf “.

Artistul plastic este inițiatorul „Salonului internațional de pictură Arte Mici” la Motru, un eveniment care a crescut de la an la an și care a reușit să scoată la iveală talentul multor micuți. Pictorul ne surprinde la fiecare expoziție prin tablouri pline de imagini suprarealiste, uneori naive, populare. Curatorul expoziției “PICTURĂ CU…AMINTIRI” este Florin Hutium.

Afirmat în ultimul deceniu ca unul din cei mai originali artiști din generația tânără, Dochinoiu este un grafician și pictor postmodernist talentat din Oltenia.

Iată ce spune artistul despre expoziția aceasta:” Aș dori ca expoziția să  deschidă o poartă către sufletul fiecărui gorjean, iar amintirile mele să devină poveștile dumneavoastră. Vă rog, vizitați-mi amintirile! Între mine și culoare  nu există granite, ci doar iubire și sensibilitate. Culoarea, din sufletul meu, se amestecă cu veșnicia dumneavoastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com