Exploziv: Se cere oprirea șomajului tehnic la CEO!

O solicitare explozivă a apărut pe rețelele de socializare. Este vorba de încetarea șomajului tehnic la Complexul Energetic Oltenia. Solicitarea vine ca urmare a declarației premierului Ludovic Orban că în sectorul bugetar nu se mai impune șomajul tehnic, pentru că starea de urgență se apropie de final. Prin urmare, dat fiind faptul că este o companie deținută de stat, și CEO ar trebui să elimine măsura șomajului tehnic. Angajații companiei primesc doar 75% din lefuri.

„SOLICITARE PUBLICĂ catre Directoratul C.E. Oltenia precum si către federatiile sindicale majoritare. Solicităm reanalizarea oportunitatii introducerii șomajului tehnic in cadrul CEO – salariatii fiind grav afectati de aceasta masură. Aceasta solicitare se bazeaza pe declaratia din aceasta dimineata a Prim-ministrului Ludovic Orban , in care se certifica faptul că , la bugetari , nu se impune somajul tehnic ( au alt statut -toți bugetarii, din toată țara ?), întrucat si asa , criza medicala nu mai e de actualitate si oricum masurile se vor relaxa de luna viitoare.

Intrucat asta este pozitia oficiala a Guvernului Romaniei, consideram că actualul șomaj tehnic – având la baza , in mod oficial, nevoia de izolare si protejare,- conform Guvernului Romaniei , NU MAI ESTE DE ACTUALITATE .”, potrivit lui Florin Cimpoieru, care a postat mesajul respectiv într-un grup dedicat angajaților din Complexul Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com