Există personal TESA care abia aşteaptă revenirea lui Ciurel în CEO

În momentul de faţă, există la nivelul Complexului Energetic Oltenia o serie de angajaţi care au început să fie vehemenţi în ceea ce priveşte posibila revenire a lui Laurenţiu Ciurel la companie. Aceştia fac lobby inclusiv pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, în cadrul mişcării sindicale a fost vehiculată ideea că 95% din salariaţii companiei nu ar fi de acord sub nicio formă cu revenirea lui Ciurel la conducerea companiei.

Momentan, Ciurel are probleme cu un dosar penal judecat la instanţa supremă, iar contractul de muncă este suspendat. Ciurel a fost înlăturat din companie pentru pierderile înregistrate în anii în care a condus Complexul Energetic Oltenia. Decizia a fost luată de Consiliul de Supraveghere. Laurenţiu Ciurel este şi acum angajat al companiei, însă are contractul individual de muncă suspendat până la finalizarea procesului sau până va fi luată o decizie de şefii companiei.

2 comentarii la „Există personal TESA care abia aşteaptă revenirea lui Ciurel în CEO

  • 5 ianuarie 2018 la 5:45
    Legătură permanentă

    Sa iasa unul din aia care il vor la apel sa vorbeasca minerilor ca va fi linsat probabil. Are vreunul tupeul sa zica macar ceva pe subiectul assta cand oamenii vorbesc de greva generala prin cariere si prin termo ? Nu mai faceti valuri degeaba ca oricum la ce dosare mai vin din urma nu il apuca anul in libertate pe Ciurel.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com