Examen la stat: Venit. Luat nota 1,80. Plecat!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj s-a apucat să organizeze un concurs pentru postul de şef al Biroului Achiziţii. Probabil cel mai greu post din instituţie din care se poate ajunge cel mai rapid la puşcărie. Adică trebuie să fie ocupat de un superspecialist în domeniu, fie că e onest, fie că vrea să mai fure şi să nu fie prins. În ambele situaţii trebuie să ştie meserie în domeniul achiziţiilor publice. Angajaţii DGASPC s-au prins cum stă treaba şi nu au mai catadicsit să se prezinte la concurs şi au venit vreo şase candidaţi care nu ştiau la ce se înhamă.

Note între 1,80 şi 3.50

Au venit şase, au rămas patru, au picat toţi. Destul de simplu. Notele au fost pe măsură, respectiv între 1,80 şi 3,50. Adică unul dintre cei patru chiar a învăţat ceva, nu a primit doar punctajul oferit de gazde. „A avut loc concursul respectiv. Nu s-au prezentat toţi candidaţii. Şi cei care s-au înscris au luat note foarte mici. Am avut şi nota 1,80. Nu s-au înscris oameni din interiorul instituţiei, ci doar din afara instituţiei”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Examenul va fi reluat.

„Nu au fost pregătiţi. Condiţiile nu au fost grele: doi ani vechime şi studii în domeniu. Este un serviciu cu mare responsabilitate. Aici se încheie toate contractele pentru toate centrele din subordine. Sunt multe licitaţii de-a lungul unui an şi este o mare răspundere. Acum este delegată o doamnă Bobaru, care îşi face treaba. Ne descurcăm greu fără un şef care să conducă acest birou extrem de important. Vom relua concursul şi să vedem dacă va veni cineva şi din instituţie care cunoaşte bine domeniul”, a mai zis Laurențiu Diaconescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com