Ex-managerul CEO vorbeşte despre relaţia dintre sindicate şi administraţia companiei

Un fost şef al Complexului Energetic Oltenia este de părere că la companie vor fi probleme mari cu stocurile de cărbune, mai ales dacă temperaturile scăzute vor continua. Este vorba de Laurenţiu Ciurel, care declară că în tot acest timp, managerul CEO, Sorinel Boza, se mândreşte că are o relaţie foarte apropiată cu liderii de sindicat. Şi lui Ciurel i s-a reproşat la un moment dat relaţia foarte apropiată cu SMEO.

„Afara sunt minus 7 grade. De trei ani prevestesc o criza energetica majora. In ultimii doi s-a evitat la mustața.  In echilibrare prețul e peste 600 iar iarna nu a început.  De frica acestui blog probabil, (ca pe la minister s-au uns toate rotitele, nu mai e nimeni sa-i pese), la CEO se chinuiră din greu sa strângă vreo 6-700 mii de tone. Cam 330 de mii la Craiove, 300 de mii la Turceni si 30-40 de mii la Rovinari. Pe hârtie. Pentru ca băieții au văzut anul trecut ca daca strângi un morman de gheață  si pui cărbune deasupra secretarul de stat zice ca e bine, ca sa nu se mai chinuie , acum se livrează  doar pământ. Băieții de la stivele din termocentrale se închina când sunt forțați sa depoziteze pietre, bolovani si pământ , iar puterea calorifica este in loc de 1800, sub 700kCal/kg

Vreți stocuri? Na stocuri! Vezi grupuri care nu pot depăși, cu gaz si păcura, 70% din nominal, iar miile de tone de pământ trecute prin concasori, transportoare, mori, cazan, filtre, pompe șlam si trimise la kilometri distanta, înseamnă moartea rapida a instalațiilor.

O liniște profundă s-a așternut peste CEO daca tot nu e zăpada. Directorul spune ca cea mai importanta realizare a sa e ca e iubit (platonic sper) de liderii de sindicat”, este de părere Laurenţiu Ciurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com