Eneli îi scoate pe târgujieni în centrul oraşului, de Anul Nou

Interpreta Eneli va susţine un concert de Anul Nou la Târgu Jiu, în centrul oraşului. De Revelion, tot în centru va avea loc şi focul de artificii. De asemenea, în Parcul Central, la Poarta Sărutului, vor fi oficiate cinci căsătorii.

 

Cine este Eneli?

Potrivit Wikipedia, Eneli a început să cânte într-un cor de biserică, la vârsta de 5 ani. La 14 ani s-a înscris la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, orașul natal. În clasa a XI-a a urmat cursuri de canto timp de aproape un an la o școală privată din București.  În 2010 a început să posteze videoclipuri online pe YouTube, iar apoi a susținut concerte în oraș. În 2013, când încă era la Târgu Jiu, a înregistrat cover-ul pentru piesa „Who You Are”, aparținând lui Jessie J, pe care l-a postat pe YouTube unde a trecut de câteva mii de vizualizări, ceea ce a făcut ca numele ei să fie menționat prin mai multe articole și să ajungă inclusiv în show-uri TV.

În trecut, Eneli a fost solistă în două trupe: Paperglass și Seventh Zone. Între 2014 și 2017 Eneli a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

 

Carieră muzicală

Eneli a colaborat cu producătorul și DJ-ul moldovean Vanotek, alături de care a scos patru piese. „Tell Me Who”, single lansat în martie 2017 și ale cărui versuri au fost compuse de Eneli, s-a bucurat de succes atât în România, cât și în străinătate. Piesa a ajuns în topurile din România, Rusia și Polonia și are peste 8,7 milioane de vizualizări pe YouTube. Remixul piesei „Tell Me Who” făcut de Slider & Magnit, DJ din Sankt Petersburg, a ajuns pe locul 6 în top Shazam Rusia și pe locul 9 în top Shazam Kazahstan. „Vision”, „Tara” și „Back to Me” fac parte de pe albumul de debut al lui Vanotek, „No Sleep”, și au fost compuse de cei doi artiști. La fel ca „Tell Me Who”, piesa „Back to Me” este licențiată la Ultra Music, o casă de discuri din Statele Unite care se concentrează pe muzica dance electronică.  Aceasta a ajuns pe locul 5 în top Shazam Rusia.

Alături de producătorul turc Mahmut Orhan, Eneli a lansat piesa „Save Me”. Cu piesa „Mhm Mhm”, Manuel Riva și Eneli au urcat până pe locul 3 în top-ul Breakout Billboard Club din Statele Unite. Piesa a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. În România, single-ul a stat 21 de săptămâni în top 10, culminând cu locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com