Elevă în clasa a IX-a, dispărută fără urmă

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi miercuri prin apelul 112, de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că sora sa, Morie Gabriela Isabela, de 14 ani, cu acelaşi domiciliu, a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors.

La fața locului s-au deplasat poliţişti, care au efectuat cercetarea, constatând faptul că minora ar fi plecat în jurul orelor 08.00, la Liceul Grupul Şcolar Industrial Stoina, fiind elevă în clasa a IX-a, iar în jurul orelor 14.00 a fost văzută plecând cu microbuzul, în municipiul Târgu Jiu.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate 56 kg, ochi căprui, păr lung şaten, constituţie atletică, fiind îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colanţi de culoare roşie cu floricele, geacă de piele de culoare crem, în picioare purta o pereche de adidaşi culoare albă şi avea asupra sa o geantă tip ghiozdan de culoare crem.

În cauză se desfășoară activități specifice în vederea identificării minorei, fiind dispusă punerea în urmărire, la nivel naţional, a acesteia.

Cei care pot da detalii despre minoră sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com