Edilul din Târgu Jiu dă şi el 140.000 de lei pentru cheful pensionarilor

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu se dezminte şi dă şi el bani pentru organizarea Zilei Internaţionale  Persoanelor Vârstnice. Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat suma de 140.000 de lei pentru organizarea unui chef. Probabil că tot pe insuliţă, restaurantul de casă al Primăriei Târgu Jiu. Până şi suma este copiată din ce a făcut Florin Cârciumaru anul trecut. Diferenţa este că Florin Cârciumaru mai şi participa la petrecerile respective şi nu îşi trimitea viceprimarii sau subalternii. Adică decontau politic „la greu”.

Face tot ce a contestat

Primarul Romanescu face ca primar exact ce a contestat în perioda în care era politician de opoziţie sau candidat. Sau poate că ucrurile merg din inerţie şi face doar ce poate sau ce îi dă voie sau îi propune echipa lui Cârciumaru. A avut în oraş festival de folclor, festival al berii, curg şi târgurile de meşteri, o să vină şi festivalul toamnei. În octombrie va fi şi petrecerea pentru pensionari, deşi mergea şi fără masă, un spectacol în centrul oraşului pentru toată lumea. E clar că nu toţi pensionarii vor ajunge acolo. Romanescu copiază tot ce a contestat abitir. Până şi povestea cu heliportul a copiat-o de la PSD. A fost ocupat de tarabele de mici şi bere.

Şi să nu spună primarii că îi obligă cineva, cum ar fi prefectura, să aloce miliarde pentru chefurile de Ziua Vârstnicilor, pentru că în adresa trimisă primăriilor scrie negru pe alb: „în limita posibilităţilor”.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com